Moens Natuursteen Bvba - Erpe-Mere

onze passie voor natuursteen vertaalt zich in kwaliteit & service ...

Composiet

Composiet

Kwarts composiet materiaal bestaat uit meer dan 90% uit natuurlijke kwarts. Dit is na diamant één van de hardste grondstoffen die moeder natuur heeft voortgebracht. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd. Eventueel wordt deze mix aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren.

Daarna worden, middels een gepatenteerd proces, platen geperst die de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts behouden en beschikken over eigenschappen die alle andere materialen overtreffen.

Composietmaterialen worden vooral gebruikt voor keuken-en lavabowerkbladen, maar kunnen ook als douchebak of muurtegels of vloertegels worden gebruikt. Sommigen verwerken composiet ook in hun sierschouw en ondertussen worden er van enkele merken ook reeds in enkele kleuren massieve bakken in gemaakt.

De composietmaterialen hebben al een behoorlijk deel van de markt ingenomen en de evolutie van composiet is nog volop bezig. Leveranciers zijn nog steeds bezig met nieuwe ontwikkelingen dus we verwachten nog veel nieuwe zaken op vlak van composietmaterialen.

Blijf op de hoogte ...

Blijf op de hoogte wat er leeft binnen ons bedrijf...

Contacteer ons ...

Moens Natuursteen Bvba
Oudenaardsesteenweg 448 - 9420 ERPE
Tf : 053/ 83.31.61
GSM : 0476/ 32.75.14
Fax: 053/ 83.08.46

We zijn dagelijks open van 9u tot 12u - 13u tot 18u.

Op zaterdagen zijn we meestal open van 9u tot 12u,

maar sowieso belt u best even voor een afspraak.

facebook