Moens Natuursteen Bvba - Erpe-Mere

onze passie voor natuursteen vertaalt zich in kwaliteit & service ...

Grafzerken

Grafzerken Moens natuursteen ...

Het overlijden van een dierbare is pijnlijk. De administratieve molen en de vele zaken die moeten worden geregeld, maken het dikwijls nog moeilijker. Toch is de keuze van een grafzerk belangrijk, omdat U op die manier Uw dierbare het waardige respect geeft dat hij/zij verdient. Ook wordt het voor U een plaats waar U naar toe kan gaan om Uw naaste te herdenken.

Het aantal verschillende soorten grafzerken is enorm uitgebreid. Niemand kan alle zerken in zijn toonzaal laten zien. Daarom stellen wij U voor om - indien U een zerk naar keuze heeft gezien op een kerkhof - er met U naar toe te rijden, zodat wij de gedenksteen van Uw keuze kunnen maken.

Kijkt U toch liever rond in een toonzaal, dan kunnen wij U, in de modellen van een collega, ook een keuze laten maken tussen meer dan honderdvijftig verschillende zerken. 

Wij willen er graag met U naar toe rijden. Bel ons op nummer 0474/67.78.74 op naam van Mevr A.Moens (enkel bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 10u en 16u) en wij kunnen een gepaste datum zoeken.

Blijf op de hoogte ...

Blijf op de hoogte wat er leeft binnen ons bedrijf...

Contacteer ons ...

Moens Natuursteen Bvba
Oudenaardsesteenweg 448 - 9420 ERPE
Tf : 053/ 83.31.61
GSM : 0476/ 32.75.14
Fax: 053/ 83.08.46

We zijn dagelijks open van 9u tot 12u - 13u tot 18u.

Op zaterdagen zijn we meestal open van 9u tot 12u,

maar sowieso belt u best even voor een afspraak.

facebook