Skip to main content

Marmer keukenblad: duurzaam, uniek, trendy en chique

Marmer straalt luxe uit, is zeer duurzaam én wordt mooier met de jaren, als je het op de juiste manier onderhoudt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat marmer vaak gebruikt wordt als keukenblad. Doordat elke plaat uniek is zijn geen twee keukenbladen identiek! Kortom, met een marmer keukenblad kies je voor een unieke en chique blikvanger in jouw keuken.

Geef je keuken een unieke uitstraling

De prachtige kleurschakeringen en de aders die telkens weer anders zijn, zorgen ervoor dat marmer jouw keuken een luxueuze en unieke touch geeft. Het heeft een zachte, warme en klassevolle, tijdloze uitstraling. Marmer is momenteel weer enorm in. Dankzij de diverse tekeningen en belijningen is er altijd wel een stijl die past in de keuken van jouw dromen. Verder kan het van nature tegen heel hoge temperaturen en is het bovendien hittebestendiger in vergelijking met andere materialen zoals bijvoorbeeld aanrechtbladen uit harsgebonden kwarts. Marmer is dan ook een interessante en praktische keuze voor een keukenblad, mits het juiste onderhoud, maar ook daar kunnen wij jou meer over vertellen. Wat we heel bijzonder vinden aan marmer, is dat het in open boek kan verwerkt worden, waardoor lijnen mooi kunnen gespiegeld worden bij werkbladen die naast elkaar geplaatst worden. Dit geeft echt een klassevol effect!

Contacteer ons

Wees vlekken te slim af

Wil je zo lang mogelijk van jouw marmer keukenblad genieten? Dan is het belangrijk om het goed te impregneren en dit regelmatig te herhalen. Door je aanrechtblad te impregneren met Lithofin vlekstop W of Lithofin vlekstop MN creëer je een beschermende laag die water- en vetafstotend is. De bescherming dient op een homogene manier aangebracht te worden op een droge en propere ondergrond. Nog beter is jouw werkblad in marmer door ons op voorhand te laten behandelen met een beschermd product dat wij zelf samenstelden: M-Protect. Zo hebben zuren zo goed als geen kans meer om doffe vlekken achter te laten. Verder hoef je een keukenblad van marmer enkel schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel. Mochten er toch nog beschadigingen ontstaan dan kan dit opgelost worden door het marmer keukenblad opnieuw te laten polijsten.

Meer info over een marmer keukenblad

Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw keuken en wil je meer informatie over een marmer keukenblad? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Zo kunnen we de nodige tijd voor jou vrijmaken.