Skip to main content

Moens Natuursteen is je partner voor natuursteen in Gent. Vloer, trap of badkamerproject in natuursteen? We helpen je met de juiste natuursteen voor zowel binnen als buiten. Of je nu een particulier bent die zelf zijn project in handen neemt of een professional. We zijn er voor jou.

Passie voor natuursteen in Gent

Natuursteen is een prachtig materiaal. Daarom behandelen we het met de grootste zorg in ons eigen atelier met bekwame vakmensen in regio Gent. Opmeting, levering en plaatsing verzorgen we voor jou, want we hebben onze eigen plaatsingsdienst. Daarnaast vinden we het belangrijk om te werken met de nieuwste technologieën. Zo kunnen we jou het allerbeste aanbieden op het vlak van natuursteen.

De tijdloze klasse van natuursteen

Natuursteen kan je overal gebruiken: in de keuken of de badkamer, voor een trap of je terras. Voor elk project is er een gepaste steen. Blauwe hardsteen, marmer en graniet zijn de klassiekers, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Moens Natuursteen helpt je graag met:

  • Advies over het ideale materiaal voor jouw project. Of het nu gaat over natuursteen voor binnen of buiten.
  • Een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve natuursteen.
  • Advies op maat voor elke klant, van doe-het-zelver tot aannemer.

Eerst kijken? Kom langs in onze toonzaal  voor natuursteen in regio Gent.

Inspiratie opdoen of advies vragen? Bij ons ben je geen nummer. We maken het graag persoonlijk. Daarom helpen we je graag bij het maken van je keuze. We vertellen je met plezier over:

  • Vloeren, keukenbladen, badkamers, haarden, trappen, … in natuursteen natuurlijk.
  • De voor- en nadelen van elke steen, zodat jij de juiste keuze kan maken.
  • De verschillende soorten afwerkingen.

Om elke klant alle aandacht te kunnen geven, werken we op afspraak.

Contacteer ons