Skip to main content

Een marmeren keukenblad? Een trap uit natuursteen? Of een stijlvolle haard? Natuursteen Moens is dé expert als steenkapper in regio Aalst. We bewerken, verwerken en plaatsen natuursteen in alle mogelijke toepassingen. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Stel gerust al je vragen of maak een afspraak.

Steenkapper in Aalst kiest voor kwaliteit in natuursteen

Service en afwerking tot in het kleinste detail zijn voor ons heel belangrijk. Als steenkapper in Aalst leggen we de lat hoog voor de materialen die we gebruiken én voor ons eigen vakmanschap. Natuursteen voor binnen en buiten, voor kleine en grote projecten, wij garanderen je altijd een professioneel resultaat.

Graniet, marmer, witsteen, …

Voor elk project hebben we het meest geschikte materiaal in huis. Keukenwerkbladen, venstertabletten, traptreden, dorpels, gevelplinten of steenkorven: wat je ook zoekt, bij Natuursteen Moens vind je het zeker. In ons assortiment zit blauwe hardsteen, graniet, marmer en witsteen, maar ook composiet, dekton en keramiek. Als steenkapper vinden we het vooral belangrijk dat de steen die we selecteren perfect past bij jouw project. Want alles begint bij het juiste, kwalitatieve materiaal.

Maatwerk uit natuursteen

In ons modern atelier realiseren we toepassingen op maat uit natuursteen. Een  keukenwerkblad, een trap in marmer, graniet, composiet of keramiek, of tabletten in deze materialen: we zagen diverse soorten natuursteen perfect op maat en werken die af volgens de regels van de kunst. Een team van ervaren vakmensen behandelt elke bestelling met de grootste zorg. We hebben een eigen plaatsingsdienst dus opmeting, levering en plaatsing kunnen wij uiteraard ook voor jou verzorgen.

Voor al je projecten

Natuursteen Moens is er voor architecten, interieurzaken, keukenbouwers, aannemers en projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen bij ons de juiste steen vinden voor hun project. En of je nu één enkele venstertablet bestelt of alle natuursteen voor je bouwproject, voor ons is elke klant even belangrijk.

Zoek je een steenkapper in regio Aalst?

Overtuigd van de kwaliteit die we leveren? Of wil je eerst nog wat meer informatie over onze diensten als steenkapper in Aalst? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat van jouw project. We helpen je graag verder!

Contacteer ons