Skip to main content

Wil je natuursteen kopen? Voor professioneel maatwerk in natuursteen voor particulieren en professionals ben je bij Moens Natuursteen aan het juiste adres. Als steenkapper in Oost-Vlaanderen hebben we voor elk project het juiste materiaal in huis. Denk aan boordstenen in blauwe hardsteen, traptreden in marmer of een keukenblad in graniet. We horen graag wat jij zoekt voor jouw project. Maak een afspraak en we helpen je verder.

Een vak apart: steenkapper in Oost-Vlaanderen

Jij verwacht kwaliteit en je wil graag de deadlines van je project respecteren. Dat treft: want wij zorgen met plezier voor een op-en-top service. We doen ons werk met veel passie en dankzij onze jarenlange ervaring als steenkapper in Oost-Vlaanderen hebben we een schat aan kennis verzameld. In ons atelier werken we zowel met de meest moderne technieken als op ambachtelijke manier. Ons team van vakmensen behandelt elke bestelling met de grootste zorg.

Natuursteen voor elk project

We helpen particulieren, maar we werken ook graag samen met architecten, interieurzaken, keukenwinkels, aannemers en projectontwikkelaars.

Voor elk project hebben we de meest geschikte natuursteen in huis. Tegels, boordstenen, traptreden of keukenbladen: bij Moens Natuursteen vind je wat je zoekt. We maken producten met standaardafmetingen, maar we gaan ook graag in op jouw specifieke vragen en wensen.

Kwalitatieve materialen

We leggen de lat hoog voor de materialen die we gebruiken. In ons assortiment zit blauwe hardsteen, graniet, marmer en witsteen. Als steenkapper vinden we het vooral belangrijk dat de steen die we selecteren perfect past bij jouw project. Want alles begint bij het juiste, kwalitatieve materiaal.

Een betrouwbare steenkapper nodig in Oost-Vlaanderen?

Vraag vandaag nog naar alle mogelijkheden bij Moens Natuursteen. Heb je vragen over de verschillende materialen? Wil je weten hoe het zit met de duurzaamheid? Of ken je graag de exacte prijs voor jouw project? Maak het jezelf gemakkelijk en stel ons al je vragen. Als steenkapper in Oost-Vlaanderen geven we graag advies op maat.

Contacteer ons