Skip to main content

Moens natuursteen: onze missie & visie

Wij verwachten kwalitatief méér van onszelf dan onze klanten van ons verwachten. Daarvoor beschikken wij over een team van gemotiveerde medewerkers. Zij zijn bekwame vakmensen met jarenlange ervaring en ook de zaakvoerder werkt zélf actief mee in het productieproces.

Wij zorgen indien nodig ook voor opmeting, levering en plaatsing en willen ook graag actief met u meedenken over uw ontwerpen. Wij investeren ook voortdurend in de nieuwste technologieën. Met al deze factoren samen kunnen wij u simpelweg het allerbeste aanbieden op vlak van natuursteen.

Ons atelier

De zaakvoerder zorgt samen met een team van bekwame vakmensen voor de productie van uw bestellingen. Zij zullen deze altijd met de grootste zorg behandelen.

Wij hebben onze eigen plaatsingsdienst dus opmeting, levering en plaatsing kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Daarnaast investeren wij voortdurend in de nieuwste technologieën. Met onze nieuwe CNC machines kunnen wij bijna elke vorm en toepassing in natuursteen realiseren. Ons team is niet enkel innovatief, maar uiteraard ook geschoold in de enige natuursteenopleiding waardoor zij evengoed voor u de ware ambachtelijke stiel kunnen uitvoeren.

Ons cliënteel bestaat uit architecten, interieurzaken, keukenwinkels, aannemers, projectontwikkelaars maar ook uit particulieren. En of u nu een bestelling plaatst van één enkele venstertablet, of wij mogen alle natuursteen in uw project leveren en plaatsen, voor ons is elke klant belangrijk!

Alain Moens

Enkele recente realisaties

Meer referenties

Enkele klanten getuigen

Overtuigd? Contacteer ons!