Skip to main content

Moens Natuursteen heeft meer dan 20 jaar ervaring. Omdat we graag de beste kwaliteit en service bieden, blijven we investeren in de nieuwste technologieën. We bewerken, verwerken en plaatsen natuursteen in alle mogelijke toepassingen en helemaal op maat van jouw project. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen met natuursteen op maat? Stel gerust al je vragen of maak een afspraak.

Natuursteen voor binnen

Je interieur afwerken met de natuurlijke schoonheid van natuursteen? Natuursteen geeft je huis een superieure afwerking. Een keuken met een werkblad uit graniet of een badkamer met marmeren tegels heeft net dat tikje meer. Ook vloeren, trappen en haarden uit natuursteen maken we graag op maat voor jou. We leggen de lat hoog voor onze materialen én voor ons eigen vakmanschap. Kleine of grote projecten, we garanderen je altijd een resultaat dat gezien mag worden.

Natuursteen voor buiten

Ook voor je buitengevels en rond je woning is natuursteen fijn om mee te werken. Denk aan gevelplinten, een oprit of een terras, buitentrappen, ramen en deuren,…

Afwerkingsmethodes zoals boucharderen, frijnen en vlammen geven de natuursteen in die toepassingen meer structuur. Dat ziet er niet alleen goed uit, het beperkt ook slipgevaar bij regenweer.

Maatwerk uit ons atelier

In ons eigen atelier realiseren we al je natuursteen op maat. Een granieten werkblad, een marmeren trap of boordstenen van blauwe steen: we zagen diverse soorten natuursteen perfect op maat en werken die af volgens de regels van de kunst. Een team van ervaren vakmensen behandelt elke bestelling met de grootste zorg. We hebben een eigen plaatsingsdienst dus opmeting, levering en plaatsing kunnen wij uiteraard ook voor jou verzorgen.

Helemaal gewonnen voor natuursteen op maat?

Overtuigd van natuursteen voor jouw bouw- of verbouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat van jouw project.

Contacteer ons