Skip to main content

Moens Natuursteen is gespecialiseerd in het verzagen en bewerken van verschillende soorten natuursteen. Denk aan Belgische blauwe hardsteen, marmer, graniet en witsteen. Als steenkapper in regio Zottegem plaatsen we natuursteen in alle mogelijke toepassingen. Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Stel gerust al je vragen of maak een afspraak.

Steenkapper in Zottegem voor al je projecten

Voor elk project hebben we het meest geschikte materiaal in huis. Tegels, boordstenen, traptreden of steenkorven: wat je ook zoekt bij Moens Natuursteen vind je het zeker. Als steenkapper in Zottegem vinden we het vooral belangrijk dat de steen die we selecteren perfect past bij jouw project. Want alles begint bij het juiste, kwalitatieve materiaal.

Jarenlange ervaring

Wij verwachten kwalitatief méér van onszelf dan onze klanten van ons verwachten. We doen ons werk met een ongekende passie en een onschatbare kennis. Kennis die we hebben opgebouwd dankzij onze jarenlange ervaring, maar ook door onze samenwerking met architecten, interieurzaken, keukenwinkels, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren.

Van ambachtelijk tot uiterst modern

In ons modern atelier realiseren we elke toepassing op maat uit natuursteen. We combineren ambachtelijke technieken met een uiterst modern machinepark. Speciale vormen en dorpels kappen we bijvoorbeeld met de hand, terwijl het precisiewerk gebeurt met onze computergestuurde machines. Uiteraard doen we voor beide toepassingen een beroep op bekwame en ervaren vakmannen.

Zoek je een steenkapper in regio Zottegem?

Overtuigd van de kwaliteit die we leveren? Of wil je eerst nog wat meer informatie over onze diensten als steenkapper in Zottegem? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat van jouw project. We helpen je graag verder!

Contacteer ons