Skip to main content

Zoek jij natuursteen die past bij jouw project? Moens Natuursteen is dé expert als steenkapper in regio Gent. We bewerken, verwerken en plaatsen natuursteen in alle mogelijke toepassingen. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?  Stel gerust al je vragen of maak een afspraak.

Steenkapper regio Gent met oog voor kwaliteit

Moens natuursteen ziet elk project als een mooie uitdaging. Of het nu gaat over een werkblad in je keuken, badkamerbekleding, een sierschouw of een trap, we zetten kwaliteit altijd op de eerste plaats. Als steenkapper regio Gent leggen we de lat hoog voor de materialen die we gebruiken én voor ons eigen vakmanschap.

Natuursteen, een prachtig product

Natuursteen is een verzamelnaam voor duizenden soorten stenen, ontgonnen over de hele wereld. Elke soort is anders door de manier en de plaats waarop hij gevormd werd: door rivieren of vulkanen, door gebergtevorming, … In ons assortiment vindt je blauwe hardsteen, graniet, marmer en witsteen. Als steenkapper vinden we het vooral belangrijk dat de steen die we selecteren perfect past bij jouw project. Want alles begint bij het juiste, kwalitatieve materiaal.

Een atelier vol bekwame vakmensen

Ook de bewerking van het materiaal bepaalt de kwaliteit van het eindresultaat. Daarom hebben we een team van ervaren vakmensen dat elke bestelling met de grootste zorg behandelt. We hebben onze eigen plaatsingsdienst dus opmeting, levering en plaatsing kunnen wij uiteraard ook voor jou verzorgen. Daarnaast investeren we voortdurend in de nieuwste technologieën. Dat doen we allemaal omdat we het belangrijk vinden om jou het allerbeste aan te bieden op het vlak van natuursteen.

Voor al jouw projecten

Onze klanten zijn architecten, interieurzaken, keukenbouwers, aannemers en projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen bij ons de juiste steen vinden voor hun project. En of je nu één enkele venstertablet bestelt, of alle natuursteen voor je bouwproject, voor ons is elke klant even belangrijk.

Zoek je een steenkapper in regio Gent?

Overtuigd van de kwaliteit die we leveren? Of wil je eerst nog wat meer informatie over onze diensten als steenkapper regio Gent? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat van jouw project. We helpen je graag verder!

Contacteer ons