Skip to main content

Bouwen en verbouwen is dikwijls een kwestie van de juiste keuzes maken, niet alleen op het vlak van ruwbouw, maar ook wanneer het gaat over de eindafwerking. De keuken vormt daarbij een belangrijk onderdeel. Kies je voor kasten of laden of een combinatie van beide? Ga je voor een matte kleur of voor glanslak? En welk soort werkblad verkies je?

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een arduin werkblad?

De keuken wordt steeds meer de centrale ruimte in een woning. Er wordt niet alleen gekookt, maar het is ook de plek bij uitstek om samen te zijn met het hele gezin. In dat opzicht is het erg belangrijk om voor degelijke en duurzame materialen te kiezen. Met een arduin werkblad zit je in ieder geval goed.

Het straalt authenticiteit en charme uit en is zeer bestand tegen de dagelijkse handelingen in de keuken.

Vlekken dringen slechts moeizaam in het materiaal en zijn meestal eenvoudig te verwijderen. Zo ziet je arduin werkblad er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. Wist je trouwens dat je werkblad in arduin hittebestendig is? Je kan er dus gerust een hete pan op zetten, hoewel een onderlegger aan te raden is.

Je arduin werkblad onderhouden

Arduin is een 100% natuurlijk materiaal. Het is licht poreus, waardoor sommige stoffen in je werkblad kunnen doordringen. Heb je gemorst, verwijder de plek dan meteen met een zachte doek.

Vermijd daarbij het veelvuldig gebruik van een vethoudend product, want dat zorgt na verloop van tijd voor lelijke strepen.

Let sowieso op met azijn, citroen, wijn of olie. Die producten zorgen immers voor hardnekkige vlekken op je werkblad.
Merk je toch blijvende vlekken op je arduin werkblad, contacteer dan een specialist in natuursteenrenovatie.

Zoek je een prachtig arduin werkblad op maat? Laat je verleiden door ons aanbod in onze ruime toonzaal.

Is jouw keuze al gemaakt of twijfel je toch nog aan de voordelen van een arduin werkblad?

Kom gerust langs in onze toonzaal te Erpe-Mere, onze vakmensen staan voor je klaar.
Onze toonzaal