Skip to main content

Marmer is niet alleen een mooie, maar ook een tijdloze natuursteen. Marmer komt tot zijn recht in elk interieur en is bovendien een duurzaam materiaal. Natuurlijk is het belangrijk dat je de natuursteen juist behandelt en goed onderhoudt. Ontdek hoe je marmer kan reinigen om zijn natuurlijke glans te behouden.

Contacteer ons

Je marmer slim onderhouden

Door marmer geregeld te onderhouden, behoudt het zijn prachtige uitstraling. Gebruik voor de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakbeurt altijd een neutrale zeep, een alkalische reiniger. Producten met een ontvettende werking kunnen doffe vlekken veroorzaken. Ook bepaalde antikalk producten kunnen het marmer beschadigen. Twijfel je of je product geschikt is om marmer te reinigen? Wij adviseren je graag.

Gebruik liever te weinig dan te veel schoonmaakmiddel. Zeepresten kunnen een dun, vettig laagje veroorzaken waar vuil zich makkelijk aan kan hechten. Ga ook altijd aan de slag met een zachte dweil of doek. Gebruik nooit een schuurspons om je marmer te poetsen. Om het onderhoud van je marmer makkelijker te maken, kunnen we je marmer bovendien behandelen met een exclusief product dat we zelf ontwikkeld hebben om je marmer extra te beschermen. Vraag hier zeker naar wanneer je marmer kiest voor je woning.

Meer weten over marmer reinigen?

Wil je meer weten over het onderhoud van je marmeren vloer, trap of keukenblad? Wij helpen je graag met advies op maat. Contacteer ons gerust.

Contacteer ons

Meer informatie over het reinigen van marmer?

Wil je graag jouw marmeren object reinigen maar weet je niet precies hoe je dit het beste doet of welk product je mag gebruiken? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder met professioneel advies.
Neem contact met ons op