Skip to main content

Bij de inrichting van je woning wil je dat alles klopt, zowel binnen als buiten. Daar hoort uiteraard een passende brievenbus bij. Deze moet niet alleen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, ze past bij voorkeur ook esthetisch in het totaalplaatje. Met een natuurstenen brievenbus zit je altijd goed, ongeacht de stijl van je woning.

Contacteer ons

Natuurlijk, veelzijdig & uniek

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een buitengewoon product, afkomstig uit de natuur. De schoonheid, elegantie en rijkdom die het materiaal uitstraalt is niet te evenaren. Het authentiek en tijdloos karakter biedt een absolute meerwaarde aan elke woning of project. Er zijn verschillende soorten natuursteen verkrijgbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken en kleuren. Je kan ook kiezen voor een postpakket brievenbus. Deze hebben het juiste formaat en zijn speciaal ontworpen om al je online bestellingen eenvoudig thuis te kunnen ontvangen.

Integreer je brievenbus in de gevel

Is de gevel van je woning afgewerkt met dorpels en vensterbanken in natuursteen? Door een natuurstenen brievenbus in je gevel te verwerken, creëer je een subtiel en harmonieus geheel. De brievenbus is perfect geïntegreerd. Je bespaart plaats in je voortuin en het is ideaal als je direct aan de straat woont. Je hoeft de koude bovendien niet te trotseren om de post te gaan halen. Deze optie kan je het best van meet af aan in het ontwerp van je nieuwbouwwoning opnemen.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Natuursteen van goede kwaliteit gaat een leven lang mee. Het is bij uitstek het meest duurzame bouwmateriaal. Kiezen voor natuursteen is dan ook een ecologisch verantwoorde keuze. In tegenstelling tot de meeste andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn unieke kwaliteiten. Het onderhoud vergt weinig tijd en een natuurstenen brievenbus is perfect bestand tegen het Belgische klimaat.

Meer informatie over een natuurstenen brievenbus

Wil je meer informatie over een natuurstenen brievenbus als blikvanger aan je woning? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Neem contact met ons op