Skip to main content

Ben je van plan om je douche te renoveren of een nieuwe te laten plaatsen? Overweeg dan zeker een natuurstenen douchebak. Natuursteen geeft je badkamer een stijlvolle en tijdloze toets en zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Naast zijn esthetische kenmerken heeft een natuurstenen douchebak nog andere voordelen. Wij sommen deze hieronder graag voor je op.

Contacteer ons

De voordelen op een rijtje

Natuursteen is niet alleen een mooi en authentiek materiaal, het is ook compleet op maat en in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Door de uitgebreide mogelijkheden is natuursteen geschikt voor elk interieur: klassiek, landelijk of hedendaags tot minimalistisch en modern. Bovendien kan je kiezen voor vloerplaten, maar ook voor een uitgefreesde douchebak of het door onszelf ontwikkelde unieke douchebaksysteem.

Uit één stuk steen gemaakt

Met een natuurstenen douchebak heb je geen last van vervelende voegen waar zeepresten en bacteriën zich kunnen hechten. Dit komt doordat we de bakken uit één stuk steen maken. Het is wel belangrijk om de douchebak van natuursteen regelmatig schoon te maken, zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft en er geen doffe glans verschijnt. Zorg er dus voor dat je de steen meteen droogt nadat je gedoucht hebt en reinig hem regelmatig met een vochtige doek of mild reinigingsproduct (liefst pH-neutraal).

Welk natuursteen kies je best?

Voor een douchebak en bij uitbreiding je badkamervloer geniet je van een ruime keuze in natuursteen. Zo kan je kiezen uit onder meer graniet, marmer, blauwe hardsteen en composiet. Ook vloerplaten in keramisch materiaal zijn mogelijk. Ga je voor een inloopdouche? Dan kan je met natuursteen de badkamervloer doortrekken in de douche, zodat je een strak geheel krijgt.

Meer informatie over een natuurstenen douchebak

Wil je meer informatie over een natuurstenen douchebak en een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Zo kunnen we de nodige tijd voor je vrijmaken.
Neem contact met ons op