Skip to main content

Een nieuw terras aanleggen? Of je oude terras vervangen? Geef je terras een totale make-over en ga voor natuurstenen terrastegels. Natuursteen geeft je terras een authentiek uiterlijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Natuursteen past zowel bij een moderne als een landelijke woning. Werk je terras of je tuinpad af in stijl en kies voor natuursteen.

Contacteer ons

Waarom een natuurstenen terras? 3 grote voordelen

Makkelijk te onderhouden

Een natuurstenen terras is makkelijk om te onderhouden. Eén keer per jaar een grote lenteschoonmaak is voldoende. Verder hoef je het terras alleen af en toe schoon te vegen met een bezem.

Karaktervol

Er zijn veel verschillende soorten natuursteen. Vooral tegels uit graniet, leisteen en blauwsteen zijn populair.

Het is een natuurproduct en dat maakt elke tegel uniek. Zo geef je je terras een eigen karakter. Je kiest natuurlijk zelf de steensoort die in harmonie is met je interieur, je gevel en je tuin. Ook de afwerking kan een verschil maken. Niet alleen qua look, maar ook functioneel. Een ruwe afwerking zorgt er bijvoorbeeld voor dat je terras minder glad is als het heeft geregend.

Duur? Nee, duurzaam!

De prijs hangt natuurlijk af van de soort natuursteen. En als je weet dat een natuurstenen terras een leven lang mee gaat, valt die prijs echt wel mee.

Tegels uit natuursteen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden: regen, vrieskou, hitte, … Ze worden zelfs vaak mooier met de jaren. Bovendien bezorgen de tegels je huis een grote esthetische en financiële meerwaarde.

Denk je aan een nieuw terras en krijg je graag advies bij het kiezen van de ideale terrassteen? Neem dan zeker contact op. Moens Natuursteen helpt je graag met je plannen voor een natuurstenen terras. We combineren jouw wensen met ons vakmanschap zodat jij kan genieten van zomerse avonden op je terras.

Meer informatie over een natuurstenen terras?

Wil je meer informatie over een terras in natuursteen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem contact met ons op