Skip to main content

Wie wil dat nu niet? Wanneer het ’s avonds frisser wordt buiten, genieten van je eigen tuin bij een knisperend haardvuur. Een tuinhaard of buitenkachel zorgt ervoor dat je langer buiten kan blijven zitten. Een schanskorf met haard is een veilige en originele manier om voor wat extra warmte te zorgen in je tuin. In de populaire schanskorf monteren we een kwalitatieve haard. Het resultaat? Een solide buitenkachel die het extra gezellig maakt.

Contacteer ons

Vuur zonder rook dankzij je schanskorf met haard

Wil je snel genieten van een lekker warm vuurtje, maar heb je geen zin in klungelen met aanmaakhout of vervelende rook? Moens Natuursteen plaatst een handige gaskachel in je schanskorf. Sfeervol, gezellig en je geniet onmiddellijk van de warmte. De gasfles werken we netjes weg, dat spreekt voor zich.

Jouw haard, jouw stijl

Schanskorf terrashaarden zijn erg veelzijdig. Je kan ze integreren in een scheidingswand, je plaatst ze in een hoek of je kiest voor een losstaande haard. Het voordeel van een schanskorf als haard is dat je zelf de uitstraling bepaalt. De grootte en de kleur van de stenen maken het verschil. Grote stenen zorgen voor een robuuste haard, kleinere stenen geven een eleganter effect. Omdat wij maatwerk leveren, past een schanskorf met haard in elke tuin.

Meer weten?

Zie jij jezelf al zitten naast je schanskorf met haard? Met een dekentje over je benen en een goed boek? Of in aangenaam gezelschap met een lekker glaasje wijn? Moens Natuursteen geeft je graag advies en ontwerpt een terrashaard op maat van jouw tuin. Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag.

Meer informatie over een schanskorf met haard?

Wil je graag een schanskorf met haard laten maken voor op jouw terras? Of wil je graag ideeën opdoen? Alles hangt af van jouw voorkeur en jouw prioriteiten. Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder met professioneel advies.
Neem contact met ons op