Skip to main content

De winter is het ideale seizoen om tuinplannen te smeden. Nu je tuin in volle rust is, heb je een goed zicht op de structuur ervan. En vermits er niet meteen dringende tuinklussen op je liggen te wachten, heb je alle tijd om grondig na te denken over de verdere uitwerking van je tuin. Wil je je border heraanleggen, enkele bomen planten of misschien wel schanskorven op maat laten plaatsen? Plan het nu!

Contacteer ons

Een unieke en decoratieve afscheiding

Om je tuin of delen ervan af te scheiden van de omliggende stukken zijn er tal van mogelijkheden. Je kan kiezen voor een houten scherm, een haag, een afsluiting in composiet, … of je gaat voor een schanskorf op maat! In dat laatste geval krijg je een oersterke omheining die moderne materialen combineert met natuurlijke elementen. Daarmee is ze uitermate geschikt voor elk type tuin, modern of landelijk.

Alleen maar voordelen

Met schanskorven op maat bepaal jijzelf voor welke stijl je gaat. Dankzij de uitgebreide keuze in steensoorten, zowel qua kleur, grootte als vorm, is zowat alles mogelijk.

Schanskorven zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De staaldraden zijn gegalvaniseerd waardoor ze niet kunnen roesten. De constructie zelf is uiterst stabiel, dankzij de dikte van de staaldraden en de tussenstangen, die zorgen dat je schanskorf steeds zijn vorm behoudt.

Wil je ze gebruiken als eenvoudige schutting, zitbank of misschien wel een sfeervolle buitenhaard? Onze schanskorven zijn flexibel toepasbaar.
Ten slotte zijn steenkorven erg snel geplaatst. Kies je voor kleine stenen, dan kan je zelf aan de slag. Opteer je voor grote stenen, dan laat je best onze specialisten de stenen met de hand stapelen om gaten te voorkomen.

Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van een schanskorf op maat? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Op zoek naar een schanskorf op maat?

Wil je meer informatie over het plaatsen van schanskorven op maat? Neem dan contact met ons op.
Als specialist in schanskorven helpen wij je graag bij het geven van de verschillende mogelijkheden.
Neem contact met ons op