Skip to main content

Ondanks dat meer en meer berichten vooral elektronisch verstuurd worden, hebben we ook allemaal nog een gewone brievenbus nodig. En we gebruiken ze elke dag. Voor de krant, voor kaartjes, voor rekeningen (jammer genoeg),… Een steenkorven brievenbus is niet alleen een absolute blikvanger, het is ook een duurzame keuze. Je kiest immers voor een stevige brievenbus in een natuurlijk materiaal dat past bij je huis.

Contacteer ons

Een steenkorven brievenbus, ook voor pakketjes

Naast standaard brieven, ontvangen we vandaag ook massaal pakketjes. Daarom is een pakketbrievenbus een slimme optie. Ben je een online shopper? En heb je niet altijd de tijd om geduldig te wachten op de postbode? Met een steenkorven brievenbus voor pakketjes kan je 24/7 pakketjes ontvangen zonder ervoor thuis te blijven. Je pakketje ligt er veilig tot jij terug bent.

Een stoere brievenbus

Steenkorven brievenbussen zijn stoer en veelzijdig. Je kan ze integreren in de omheining van je voortuin of je kiest voor een losstaande brievenbus. Het voordeel van een steenkorf als brievenbus is dat je zelf de uitstraling bepaalt. De grootte en de kleur van de stenen maken het verschil. Grote stenen zorgen voor een robuuste bus, kleinere stenen geven een eleganter effect. Omdat wij maatwerk leveren, past een steenkorven brievenbus op elke oprit en aan elke voordeur.

Meer weten?

Is een steenkorven brievenbus echt iets voor jou? Omdat er al steenkorven in je (voor)tuin staan. Of omdat je op zoek bent naar een originele, maar ook stevige brievenbus. Moens Natuursteen geeft je graag advies en ontwerpt er eentje op jouw maat. Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag.

Meer informatie over een steenkorven brievenbus?

Wil je meer informatie over een steenkorven brievenbus? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem contact met ons op