Skip to main content

Steenkorven doen het goed als stijlvolle schutting, maar ze misstaan ook niet op andere plekjes in je tuin. Wat dacht je van een opvallende zitbank, een bloembak of een tuinhaard. Heb jij plannen voor je tuin waar een steenkorf perfect in past? Moens Natuursteen maakt steenkorven op maat, helemaal naar jouw wens.

Contacteer ons

Steenkorven op maat, mét de juiste stenen

Een steenkorf kan perfect op maat gemaakt worden zodat hij naadloos aansluit bij jouw tuin. Een stenen afsluiting, je tuin in zones opdelen of een hoogteverschil opvangen. Het kan allemaal. We maken onze steenkorven van duurzaam materiaal. De staaldraden zijn gegalvaniseerd waardoor ze niet roesten. Ze zijn bovendien minstens een halve centimeter dik om de nodige stabiliteit te garanderen. Tussenstangen zorgen ervoor dat de korven hun vorm behouden.

De stenen voor de korven bieden we natuurlijk ook aan. Je kiest zelf met welke breukstenen je de steenkorven vult, zodat ze helemaal bij de stijl van jouw tuin passen. De grootte van de stenen hangt af van het type korf dat je kiest. Wij hebben onder andere Doornikse kalkstenen, Yellow Sun, Maaslandse keien en lavastenen. Elk met hun eigen kleur en afwerking.

Een creatief idee met steenkorven?

Denk je aan een steenkorf als bloembak die perfect aansluit bij je terras? Maak je het graag gezellig in je tuin met een haard in je steenkorf, of misschien wel een waterval? Wil je een brievenbus inbouwen in de steenkorf? Of wil je er de laadpaal voor je elektrische auto in verbergen? Geen enkel idee is te gek. Zowel rechte als ronde constructies zijn mogelijk. Wij denken graag met je mee om zo de ideale oplossing te ontwerpen.

Meer weten over steenkorven op maat?

Wil je graag meer weten over natuurstenen steenkorven die passen in jouw tuin? Wij doen graag een voorstel voor steenkorven op maat. Neem contact op met ons en wij maken jouw plannen concreet.

Meer informatie over steenkorven op maat?

Wil je meer informatie over steenkorven op maat? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem contact met ons op