Skip to main content

Een trap in natuursteen is een echte blikvanger voor je huis. Zo’n trap geeft karakter aan je interieur en het is meteen ook een duurzame keuze. Of je nu kiest voor marmer, graniet, witsteen of blauwe hardsteen, het geeft je huis sowieso een meerwaarde.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een trap in natuursteen?

Al eens bijgehouden hoe vaak je de trap neemt? Je gebruikt de trap vaak meer dan je denkt. In tegenstelling tot hout is natuursteen slijtvast. Dat betekent minder onderhoudskosten. Een trap in natuursteen kan je bovendien makkelijk onderhouden.

Kan je elke trap bekleden met natuursteen?

Natuursteen past in elk interieur. Maar past een trap in natuursteen ook overal?

Jawel hoor, de ervaring leert ons dat bijna elke trap bekleed kan worden met natuursteen. Rechte trappen, trappen met draaiende treden, massieve trappen, z-trappen, … Een natuursteen is een zwaar materiaal, daarom moet de structuur waarop de trap rust wel stevig genoeg zijn.

Is zo’n trap niet te glad?

Veiligheid is natuurlijk belangrijk. Een gepolijste trap is erg mooi, maar kan wat gladder zijn. Wil je een slipvaste trap? Kies dan voor een gezandstraalde, geborstelde of geschuurde afwerking. Je kan ook kiezen voor een gezandstraalde antislipstrook of antislipgroeven.

En de prijs?

Zeker wanneer je rekening houdt met de duurzaamheid. We geven je graag advies over de voor- en nadelen van elke materiaalsoort. Zo kan je een goed geïnformeerde keuze maken.

Moens Natuursteen plaatste ondertussen vele trappen. Het is één van onze hoofdactiviteiten. Naast de natuurstenen traptreden, kunnen we ook zorgen voor de inox leuning van je trap. Zo hoef jij geen extra leveranciers in te schakelen. Zie je een trap in natuursteen helemaal zitten? Dan zijn wij er om jou te helpen. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Meer informatie over een natuurstenen trap?

Wil je meer informatie over een trap in natuursteen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem contact met ons op