Skip to main content

Welkom thuis! Dat is wat je voelt iedere keer wanneer je over je dorpel stapt. Bovendien is het de plek waar je bezoek verwelkomt. Een natuursteen dorpel zorgt keer op keer voor een écht warm welkom. Vanaf de eerste stap is de toon gezet. Een dorpel is natuurlijk ook de overgang tussen buiten en binnen en bedoeld om vocht buiten te houden.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een natuursteen dorpel?

1. Uniek

De uitstraling van natuursteen is uniek. Elke steen heeft zijn eigen kleur en structuur. Dat zorgt voor een levendig en natuurlijk resultaat.

2. Duurzaam

Natuursteen is duurzaam. Op een plek waar je elke dag buiten en binnenstapt, is dat uiteraard belangrijk. Met natuursteen kies je voor een slijtvast en krasbestendig materiaal.

3. Onderhoudsvriendelijk

Een natuursteen dorpel vraagt weinig onderhoud. Af en toe schoonmaken met een sopje is voldoende. Omdat een dorpel vaak in contact komt met water, kan je de steen ook best impregneren. Zo voorkom je dat vocht, vuil of vet de steen binnendringt

4. Stijlvol

Natuursteen is geschikt voor alle mogelijke bouwstijlen. Is je huis modern? Dan past een glad gepolijste en gelijkmatig afgewerkte dorpel perfect aan je voordeur. Een dikke dorpel met een ruwe afwerking en een opstaande rand is dan weer ideaal voor een rustieke woning.

5. Makkelijk te combineren

Natuursteen past bij elk type gevelmateriaal: baksteen, crepi, leien, … Je vindt altijd een steen die in het plaatje past.

Meer informatie?

Bouw jij aan een project waar een natuursteen dorpel op zijn plaats is? Neem dan zeker contact op. Natuursteen Moens gaat graag aan de slag met jouw plannen. We combineren jouw persoonlijke voorkeur en ons vakmanschap. Onze professionele steenbewerkers verwerken de door jou gekozen natuursteen ambachtelijk in ons eigen atelier. Het resultaat? Een dorpel op maat die tot in de puntjes is afgewerkt.

Meer informatie over een natuursteen dorpel?

Wil je graag een natuursteen dorpel laten maken voor jouw project? Of wil je graag ideeën opdoen? Alles hangt af van jouw voorkeur en jouw prioriteiten. Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder met professioneel advies.
Neem contact met ons op